torstai 12. elokuuta 2021

 

Hirvensalo-seuran kuulumisia!

 

Keväällä seuralle valittiin uusi puheenjohtaja ja johtokuntakin uudistui. 

Puheenjohtajaksi valittiin aiemmin varapuheenjohtajana toiminut Hannele Mustonen.

Johtokunnassa jatkavat Jari Hauninen, Kari Pirkanniemi, Pekka Peltomäki, Tommi Isoniemi. Uusina jäseninä johtokuntaan tulivat Aira Kuvaja, Tiina Paappa ja Kati Uusinoka.

 

Johtokunnan järjestäytymiskokous pidettiin toukokuussa.

Seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Hauninen, sihteeriksi Aira Kuvaja, taloudenhoitaja/jäsenasiat Kari Pirkanniemi.

Turkuseuran yhteyshenkilönä jatkaa Pekka Peltomäki ja varajäsenenä Tommi Isoniemi. 

Kun nyt viimein on saatu Hirvensalo Seuran yhdistysrekisteriasiat kuntoon, pääsemme paneutumaan kaupunginosa/kotiseutuyhdistyksemme kärkihankkeisiin. 

Kesäkuun alussa seura luovutti neljä 50 euron arvoista Pirkko ja Antti Lehtinen -stipendiä Haarlan, Wäinö Aaltosen ja Syvälahden koulujen opettajien valitsemille oppilaille. Stipendit kantavat Pirkko Lehtisen periaatetta: elämässä riittää, että tekee parhaansa. 

Johtokunta kokoontuu elokuussa ideoimaan seuratoimintaa, josta olisi iloa kaikenikäisille saarelaisille. 

Arboretum-hankkeen eteenpäin vieminen istutuksin Puun päivänä 27.9., sekä koko perheen perinteisen nuotiopaikkaretken järjestäminen Hirvensaloviikolla 2.9. ovat jo lukkoonlyötyjä. 

Seuran jäsenrekisteristä puuttuu jäsenten sähköpostiosoitteita. Jos et ole saanut seurasta sähköpostia tämän vuoden aikana, ilmoita sähköpostiosoitteesi sihteerille (yhteystiedot kirjeen alaosassa).           

           Kotisaaremme ainutkertaisuuden vaaliminen ja viihtyisyyden sekä turvallisuuden           lisääminen kulkekoot mukanamme uutta toimintaa suunnitellessamme.

 

           Ja tärkein olet juuri sinä, hirvensalolainen ideoinesi ja toiveinesi! Uusien ideoiden,         aloitteiden ja toiveiden merkeissä ole mielellään yhteydessä johtokunnan jäseniin tai                laita sähköpostia hirvensaloseura@gmail.com

   

     "Osallisuus luo yhteenkuuluvaisuutta"  

 

     tervehtien

     Hannele Mustonen pj.

     hannelemust@gmail.com

 

Seuran verkkosivut: https://hirvensalo-seura.blogspot.com/

Facebook: Hirvensalo-seura ry

Sihteeri: Aira Kuvaja airakuvaja@gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti